• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Νέα

Αιτίες τσαλακωμάτων
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-08-04 16:54:57  Hits: 23

causes της τσίμπημα της θήκης Retort


wrinkle φαινόμενο υψηλής θερμοκρασίας retort pouch:

1. Το τυπωμένο υπόστρωμα έχει κατακόρυφες, οριζόντιες ή ακανόνιστες ρυτίδες.

2. Η επιφάνεια του βασικού υλικού και το σύνθετο υλικό βάσης είναι τσαλακωμένες και ραγισμένες και η επιπεδότητα είναι φτωχή.

3. Το υπόστρωμα εκτύπωσης συρρικνώνεται και το τμήμα συρρίκνωσης διαχωρίζεται από το σύνθετο υπόστρωμα. Υπάρχει αέρας στη μέση, η οποία έχει τη μορφή λωρίδων, και η αντοχή αποφλοιώσεως είναι συχνά φτωχή.n1. Η θερμοκρασία της σήραγγας ξήρανσης είναι πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια της εκτύπωσης και η σταθερή ένταση μεταξύ της ανάπαυσης και της εκκαθάρισης είναι ασυνεπής και η ένταση που ξετυλίγεται είναι πολύ μεγάλη για να προκαλέσει παραμόρφωση της μεμβράνης ΡΕΤ. Ο πυρήνας χαρτιού του κυλίνδρου υλικού δεν είναι ομαλός. Λόγω της συνεχούς αύξησης του όγκου του προϊόντος εκκαθάρισης, ο πυθμένας της περιέλιξης θα είναι διαμήκως ή οριζόντια τσαλακωμένη, καθιστώντας το αρχικά επίπεδη εκτύπωση υπόστρωμα ανομοιογενή. Αυτό το φαινόμενο ρυτίδων συνθέτει ότι δεν είναι εύκολο να εξαλειφθεί κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

3. Ο κύλινδρος έλξης εκτύπωσης έχει ξένη ύλη ή είναι πολύ βρώμικο. Όταν το υπόστρωμα εκτύπωσης διέρχεται από την ξένη ύλη, ολισθαίνει πλευρικά. Όταν το συρόμενο υπόστρωμα περάσει τον κύλινδρο από καουτσούκ ανάγλυφης, είναι τσαλακωμένο. Αυτό το είδος ρυτίδων έχει κανονικότητα. Όχι3.jpg

4. Μελάνι και κόλλα: Όταν μαγειρεύετε εκτύπωση φιλμ, προσθέστε όσο το δυνατόν λιγότερο ή καθόλου διαλύτη αλκοόλης στο μελάνι.

-

Προηγούμενος: Ανάλυση σχετικά μ...

Επόμενο: Τα πλεονεκτήματα ...