• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Νέα

Ο ρόλος της θήκης κενού
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-08-10 14:54:14  Hits: 20

The ρόλος της θήκης κενού


vacuum pouch is για να διαχωρίσετε το φαγητό και το οξυγόνο στην τσάντα συσκευασίας με αντλία κενού για να αποτρέψετε το φαγητό στην τσάντα κενού από που οξειδώνεται και επιδεινώνεται.

1. Η κύρια λειτουργία του σάκου κενού είναι η απομάκρυνση του οξυγόνου, η αναστολή της ανάπτυξης και της αναπαραγωγής των μικροοργανισμών και η βοήθεια για την αποφυγή ταχείας διάβρωσης και φθοράς των τροφίμων

2. Το φαγητό είναι συσκευασμένο σε μια τσάντα κενού, η οποία μπορεί να αφαιρέσει τον αέρα στην τσάντα συσκευασίας, να σχηματίσει ένα παρόμοιο κενό και να καθυστερήσει την ταχύτητα της επιδείνωσης των τροφίμων.

3. Η χρήση σάκων κενού για συσκευασίες τροφίμων μπορεί να χρησιμοποιήσει υλικά συσκευασίας με εξαιρετικές ιδιότητες φραγμού και εξαιρετική αεροπορική στεγανότητα, τα οποία μπορούν να αποφύγουν αποτελεσματικά την επικοινωνία μεταξύ του τροφίμου στην τσάντα συσκευασίας και του εξωτερικού κόσμου και όχι μόνο να αποτρέψουν την απώλεια υγρασίας τροφίμων, την απώλεια αρώματος και ταχεία υποβάθμιση και αποφύγετε τη δευτερογενή ρύπανση.

4. Το αέριο στο εσωτερικό του θύλακα κενού εξάγεται σχεδόν πλήρως, μειώνοντας την απόσταση, επιταχύνοντας τη μεταφορά θερμότητας, συντομεύοντας τον χρόνο αποστείρωσης, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της αποστείρωσης και αποτρέποντας το πρόβλημα της θραύσης της τσάντας που προκαλείται από τη συρρίκνωση του αερίου λόγω της αποστείρωσης θερμότητας.

5. Πολλά τρόφιμα που είναι εύκολα οξειδωμένα συσκευάζονται σε σακούλες κενού για να αποφευχθούν τα λιπαρά οξέα από την οξειδωτική και τη γεύση, τη μείωση της πρωτεΐνης και τις χρωστικές τροφής από την οξειδωτική και τη χρωματισμό. Προκειμένου να διατηρηθεί το χρώμα, το άρωμα, η γεύση και το διατροφικό περιεχόμενο των τροφίμων.

g.jpg

Προηγούμενος: Η ανακύκλωση των θ...

Επόμενο: Η σύνθετη τσάντα σ...