• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Νέα

Ανάλυση σχετικά με τις αιτίες της διαρροής αέρα της θήκης κενού
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-08-04 15:35:16  Hits: 12

analysis σχετικά με τις αιτίες διαρροής αέρα της θήκης κενού


1. Το καθαρό περιεχόμενο ή ο όγκος των περιεχομένων της θήκης vacuum ex από το αποδεκτό εύρος των εύκαμπτων υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιήθηκαν. Κατά τη διάρκεια των μεταφορών ή των πωλήσεων και της κυκλοφορίας, μια μικρή εξωτερική δύναμη θα προκαλέσει τη διάσπαση και τη ρωγμή της τσάντας. Η ποιότητα των υλικών συσκευασίας κενού τροφίμων. Η ποιότητα του υλικού συσκευασίας προκαλεί τη ρωγμή σφράγισης της τελικής συσκευασίας.

2. Οι φυσικές και μηχανικές ιδιότητες της συσκευασίας τροφίμων. Όπως η αντοχή σε εφελκυσμό και η επιμήκυνση εφελκυσμού, η αντίσταση της διάτρησης, η αντοχή στην κρούση, η αντοχή της φλούδας κ.λπ. της στοίβας συσκευασίας και αποθήκευσης. Τις απαιτήσεις του ναυπηγείου και της διαδικασίας μεταφοράς.

3. Το πρόβλημα σφράγισης της συσκευασίας τροφίμων, δοκιμή πίεσης έκρηξης, μπορεί να καθορίσει τη θέση Where Η τσάντα είναι σπασμένη και η θέση με αδύναμη μηχανική αντοχή. Για παράδειγμα, η δοκιμή αντοχής θερμότητας μπορεί να καθορίσει εάν η αντοχή θερμότητας ικανοποιεί τις απαιτήσεις του περιεχομένου των τροφίμων και καθορίζει τις θέσεις της κακής θερμότητας και την ομοιομορφία του αποτελέσματος θερμότητας. Η αντίσταση της διάτρησης της τσάντας συσκευασίας θα πρέπει να θεωρείται ως βασικό μέλημα για το συνδυασμό υλικών συσκευασίας. Ο δοκιμαστής αντοχής διαρροής και σφράγισης δεν μπορεί μόνο να ανιχνεύσει τη μέγιστη δύναμη ρήξης της εύκαμπτης τσάντας συσκευασίας, αλλά και να δοκιμάσει τον χρόνο ρήξης της τσάντας συσκευασίας ρυθμίζοντας την εφαρμοζόμενη πίεση. Η δομή στοίβαξης μπορεί να σχεδιαστεί σύμφωνα με τα δεδομένα δοκιμών και οι παράμετροι της διαδικασίας σφράγισης θερμότητας μπορούν να προσαρμοστούν περαιτέρω βελτιώνουν το φαινόμενο συσκευασίας.----

Προηγούμενος: Χαρακτηριστικά τη...

Επόμενο: Αιτίες τσαλακωμάτ...